Shandong Drick Instruments Company Ltd. har med succes gennemført Chinaplas-2019-udstillingen

Den fire-dages 2019 CHINAPLAS internationale gummi- og plastudstilling lukkede med succes i dag.Som en vigtig gummi- og plastindustribegivenhed i år har årets gummi- og plastudstilling sat ny rekord i sin væksthistorie både hvad angår udstillingsskala og udstillingskvalitet.
81
Ifølge officielle statistikker udgjorde antallet af oversøiske besøgende 25,3% af besøgende på den første dag, hvilket stort set var det samme som det oversøiske publikum på 2017 Guangzhou-udstillingen.Det er en super begivenhed i gummi- og plastindustrien.Som en højteknologisk skærm- og kommunikationsplatform af høj kvalitet har "CHINAPLAS 2019 Chinaplas" lanceret mere end 180 globale eller asiatiske hotspot-teknologier og har frigivet enestående højtydende plastik og intelligente fremstillingsløsninger.Injicer ny kraft og ny vitalitet i udviklingen af ​​"plastik"-industrien.Vi lykønsker 2019 Chinaplas med succesen!

82

For Shandong Drick Instruments Co., Ltd. er denne udstilling ikke kun en festival for industrien, men også et sted at udvide vores forretning på det indenlandske og oversøiske marked!Udstillingen i Shandong Drick har optjent offentlighedens forventninger og præsteret godt.Shandong Drick Instruments Co., Ltd. og dets produkter er blevet højt vurderet og anerkendt af mange købere.

Udstillingens varme atmosfære satte ofte gang i et højdepunkt, som viser dens popularitet.Vi har en lang række vigtige kunderessourcer;mange kunder har nået købsintentionen på stedet.Vigtigst af alt har vi bragt værdifulde kommentarer tilbage fra mange slutbrugere og grossister/distributører.Lad os nu gennemgå de vidunderlige øjeblikke af denne udstilling sammen!

83 84
I de seneste år har Shandong Drick foretaget en langsigtet udvikling i testinstrumentindustrien og har en vis brandvækst.Denne udstilling er avanceret, professionel og præcis.Drick fra Shandong-provinsen er kommet forberedt og vendt tilbage med stor entusiasme, hvilket efterlader et stærkt præg på denne internationale gummi- og plastudstilling.Forklar den "hastighed og passion", som videnskabs- og teknologivirksomheder bør have i en ny æra!Og den langsigtede tillid fra indenlandske og udenlandske kunder viser uden tvivl også dens stærke teknologiske vækst og produktstyrke.
86
Drick vil deltage i CHINAPLAS 2020. Næste år kommer DRICK med nye produkter og opgraderer teknologi til den tid?Vent venligst og se!

Send din besked til os:

FORESPØRG NU
  • * CAPTCHA:Vælg venligstFly


Indlægstid: 29. maj 2019
WhatsApp online chat!