ʻO ke ʻano hana kikoʻī o ka mīkini hoʻāʻo hāʻule

Hoʻohana nui ʻia ka mīkini hoʻāʻo lua-lima, ʻike ʻia ʻo ka pahu hoʻāʻo lua ʻēheu a me ka mīkini pahu pahu pahu, no ka hoʻāʻo hilinaʻi o nā huahana i hoʻopaʻa ʻia.I ke kaʻina hana, hiki ke hoʻohana ʻia ka ikaika kūʻē i ka hopena a me ka noʻonoʻo o ka hoʻolālā paʻi e hāʻule i nā huahana i hoʻopaʻa ʻia i nā ʻaoʻao he nui.ʻO ka hoʻokaʻawale, ʻike i ka hāʻule manuahi o ka ʻāpana hoʻāʻo i hoʻopaʻa ʻia, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka hewa ma mua o 5 °, liʻiliʻi ka haʻalulu hopena, kūpaʻa a hilinaʻi, he papa hoʻāʻo kulu e hoʻopau maoli i ka hōʻike hāʻule o ka ʻili, ka lihi a me ke kihi. .He kūpono hoʻi kēia mīkini no: nā pahu aila, ʻeke ʻaila, sima a me nā hoʻāʻo wīwī ʻē aʻe.

Nā kikoʻī hana o Drop Tester:

1. Wiring: E ​​hoʻohui i ke kaula mana i hāʻawi ʻia i ka mana ʻekolu-phase a hoʻopaʻa iā ia, a hoʻohui i ka pahu hoʻomalu a me ka mīkini hoʻāʻo me ke kaula hoʻohui i hāʻawi ʻia e like me ke kūlana plug kūpono, a hoʻāʻo i ke kauoha piʻi / iho.

2. Hoʻoponopono i ke kiʻekiʻe kulu: e hoʻohuli i ka mana o ka mea hoʻokipa, e hoʻonoho i ke kiʻekiʻe e pono ai no ka hoʻāʻo, a kaomi i ke pihi i luna e hiki ai i ke kiʻekiʻe i hoʻonohonoho ʻia;inā kū i ka waena, pono ia e hōʻea i ke kiʻekiʻe i hoʻonohonoho ʻia ma mua o ka hoʻokō ʻana i ke kauoha holo hope.

3. E kau i ka mea ana ma luna o ka hana, a laila e hoʻoponopono me ke koʻokoʻo.

4. E kaomi i ke pihi i luna e hāpai i ka mea i ana ʻia i ke kiʻekiʻe i hoʻonohonoho ʻia.

5. E kaomi i ke pihi hāʻule no ka hoʻokaʻawale ʻana i ka papa hana mai ka mea i ana koke ʻia, a hāʻule wale ka mea i ana ʻia.

6. E kaomi i ke pihi hoʻihoʻi hou e hoʻihoʻi i ka papa hana i kona kūlana hana.

7. Inā ho'āʻo hou ʻia, e hana hou i nā ʻanuʻu i luna.

8. Ma hope o ka ho'āʻo: e kaomi i ke pihi iho e hana i ka papa hana i kahi haʻahaʻa loa a hoʻopau i ke pihi mana.

Ka hoʻohana ʻana i ka mea hōʻike hāʻule lima ʻelua:

Hiki i ka mīkini hoʻoheheʻe ke hana i nā hoʻāʻo hāʻule ma ka pūʻolo hexahedral ma ʻekolu ala: ka maka, ka ʻaoʻao a me ke kihi.

1. Ho'āʻo hāʻule i luna

E hoʻohuli i ka hoʻololi mana nui, ka hoʻololi mana hoʻomalu ma ke kaʻina a kaomi i ke pihi "On".E kaomi i ke pihi "hoʻomākaukau", e hohola mālie ke koʻokoʻo piston cylinder, a huli mālie ka lima kākoʻo a piʻi i kahi kūlana.E kaomi i ke pihi "Down" a i ʻole "Up" e hoʻoponopono i ka ʻōnaehana hāpai i ke kiʻekiʻe i makemake ʻia no ka hoʻāʻo.E kau i ka ʻāpana hoʻāʻo ma luna o ka pallet, hele nā ​​limahana kūpono i kahi wahi palekana, kaomi i ke pihi "drop", hoʻihoʻi koke ʻia ke koʻokoʻo piston o ka cylinder, hoʻohaʻahaʻa koke ʻia ka lima kākoʻo a hoʻololi ʻia, i hāʻule ka ʻāpana hōʻike i hoʻopaʻa ʻia. i ka hopena o lalo o ka pā ma kahi kūʻokoʻa e loaʻa ai ke kūʻokoʻa.Ka hāʻule ʻana o ke kino.

2. Ho'āʻo kulu lihi

E hoʻohuli i ka hoʻololi mana nui, ka hoʻololi mana hoʻomalu ma ke kaʻina a kaomi i ke pihi "On".E kaomi i ke pihi "hoʻomākaukau", e hohola mālie ke koʻokoʻo piston cylinder, a huli mālie ka lima kākoʻo a piʻi i kahi kūlana.E kaomi i ke pihi "Down" a i ʻole "Up" e hoʻoponopono i ka ʻōnaehana hāpai i ke kiʻekiʻe i makemake ʻia no ka hoʻāʻo.E kau i ka lihi hāʻule o ka ʻāpana hoʻāʻo i loko o ke awāwa ma ka hope o ka lima kākoʻo, a kaomi a hoʻoponopono i ka ʻaoʻao diagonal luna me ka hoʻopili hui kihi.Ma hope o ka waiho ʻana i ka ʻāpana hoʻāʻo, hele nā ​​limahana kūpono i kahi wahi palekana, a laila kaomi i ke pihi "drop" e ʻike ai i ka hāʻule o ka palena manuahi..

3. Hōʻike hāʻule kihi

E hoʻohuli i ka hoʻololi mana nui, ka hoʻololi mana hoʻomalu ma ke kaʻina a kaomi i ke pihi "On".I ka hana ʻana i ka hoʻāʻo hāʻule kihi, hiki iā ʻoe ke kuhikuhi i ke kaʻina hoʻāʻo kulu lihi, kau i ke kihi hopena o ka specimen i loko o ka lua conical ma ka ʻaoʻao mua o ka lima kākoʻo, a kaomi i ka wēlau luna ma ka diagonal me ke kihi hui hui.Hāʻule kūʻokoʻa.

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

NINAU ANO
  • * CAPTCHA:E ʻoluʻolu e koho i kaKaʻa


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-30-2022
WhatsApp Online Chat !