Forskellen mellem tør resistenstilstand og fugtresistenstilstand mikrobiel tester

Tør tilstand/våd tilstand mikrobiel penetration tester test forskel Tør tilstand mikrobiel penetration resistens tester/tør tilstand bakterie resistens tester bruges til at bestemme modstanden af ​​materialer mod bakteriel penetration på tørre partikler inden for størrelsesområdet for menneskelig skæl, når testen udføres , prøven fikseres på en beholder.

Tørresistens mikrobiel penetration tester-systemet er sammensat af et luftkildegenereringssystem, et detektionsorgan, et beskyttelsessystem, et kontrolsystem osv. Mikrobiel penetrationstestmetode.

1

Funktioner af Dry Microbial Penetration Tester:

1. Eksperimentelt system med negativt tryk, udstyret med blæserudstødningssystem og højeffektivt filter til indsugnings- og udgangsluft, for at sikre operatørernes sikkerhed;

2. Speciel driftssoftware, softwareparameterkalibrering, brugeradgangskodebeskyttelse, automatisk fejldetektionsbeskyttelse;

3. Industrial-grade høj lysstyrke farve touch display;

4. Stor kapacitet datalagring, gem historiske eksperimentelle data;

5. U disk eksporter historiske data;

6. Skabet har indbygget belysning med høj lysstyrke;

7. Indbygget lækagebeskyttelseskontakt for at beskytte operatørernes sikkerhed;

8. Det indre lag af skabet er lavet af rustfrit stål som helhed, og det ydre lag er sprøjtebelagt koldvalset plade, og det indre og ydre lag er isolerede og flammehæmmende.

Fugtighedsbarrieren mikrobiel penetrationstester bruges til at bestemme ydeevnen af ​​medicinske kirurgiske gardiner, operationskitler og rent tøj for at modstå indtrængning af bakterier i væsker, når de udsættes for mekanisk friktion (barriereevnen mod indtrængning af bakterier båret af væsker, når de udsættes for mekaniske friktion) .

Testprincippet for fugtbarrieren mikrobiel penetrationstester:

1. Sæt prøvestykket på agarpetriskålen, læg en bakterieskive af samme størrelse på prøvestykket, dæk det med et stykke højdensitets polyethylenfilm med en tykkelse på ca. standard mikron, og brug en konisk stålring at forsegle trelagsmaterialet (test Materialet er centreret under bakteriearket, og højdensitets polyethylenfilmen er på toppen) klistret sammen.

2. Placer ringsættet på agar-petriskålen på drejeskiven.Testfingeren virker på materialet på en måde, så den kan bevæge sig på hele overfladen af ​​petriskålen, så materialet udsættes for den kombinerede effekt af tryk og friktion.

3. Dette simulerer den mulige belastning af barrierematerialet og indtrængning af mikroorganismer under våde forhold i selve påføringsprocessen.Mikroorganismerne på bakteriearket trænger ind i testmaterialet og migrerer til overfladen af ​​agarmediet.Testmaterialets gennemtrængningsevne kan vurderes kvantitativt ved at dyrke agarpladen og tælle kolonierne.

Arbejdsprincippet for fugtbarrieren mikrobiel penetrationstester:

Bakterier kan trænge ind i afskærmningsmaterialer med tørre organiske eller uorganiske partikler, såsom bakteriebærende skæl eller rent tøj, eller gennem emballagematerialer under opbevaring.Instrumentet kan bruges til at bestemme materialers modstandsdygtighed over for bakteriel penetration på tørre partikler i størrelsesområdet for menneskelig skæl.

Send din besked til os:

FORESPØRG NU
  • * CAPTCHA:Vælg venligstBil


Indlægstid: 31. august 2022
WhatsApp online chat!