Le ese'esega i le va matutu tulaga tetee ma susu tulaga tetee microbial su'ega

Faʻamamaina o le setete / susu o Microbial Bigbal Cineration The Aster Midge Ground Circbal Underations The Forces Onters o loʻo faʻaaoga , o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o se pusa.

O le masini su'esu'e fa'ato'aga fa'amago fa'ato'aga e aofia ai le fa'atupuina o le ea, o le tino e iloa ai, o le puipuiga, o le fa'atonuga, ma isi. Microbial penetration test method.

1

Vaega ole Fa'amamago ole Microbial Penetration Tester:

1. Faiga fa'ata'ita'iga fa'aletonu, fa'apipi'iina i le fa'aogaina o le ili ma le fa'amama maualuga mo le ea i totonu ma fafo, ina ia mautinoa le saogalemu o tagata fa'atautaia;

2. Polokalama fa'aogaina fa'apitoa, fa'avasegaina o parakalafa fa'akomepiuta, puipuiga fa'akomepiuta fa'aoga, puipuiga fa'aletonu otometi;

3. Alamanuia-grade maualuga-malamalama lanu pa'i faaaliga;

4. Tele-mafai teuina faʻamaumauga, faʻasaoina faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga faʻasolopito;

5. U tisiki auina atu i fafo faamatalaga talafaasolopito;

6. O le kapeneta ua fausia i totonu o le malamalama maualuga;

7. Fausia-i le leakage ki puipuiga e puipuia ai le saogalemu o faagaoioia;

8. O le vaega pito i totonu o le kapeneta e faia i le uʻamea uʻamea atoa, ma o le pito i fafo o loʻo faʻafefeteina faʻafefete malulu, ma o totonu ma fafo o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻafefe afi.

O le susū paʻu microbial penetration suʻega e faʻaaogaina e fuafua ai le faʻatinoga o taʻaloga taʻavale faafomaʻi, ofu taʻavale ma lavalava mama e tetee atu ai i le tuʻuina atu o siama i totonu o vai pe a oʻo i le faʻaogaina o masini (o le faʻaogaina o le pa puipui e faasaga i le ulu atu o siama o loʻo feaveaʻi e vai pe a oʻo i le masini. fete'ena'iga).

Ole mataupu faavae ole su'esu'ega ole su'esu'ega ole microbial pa'u:

1. Tuu le fasi su'ega i luga o le agar petri dish, tu'u se fasi siama e tutusa le tele i luga o le fasi su'ega, ufiufi i se fasi polyethylene film maualuga ma le mafiafia e tusa ma microns masani, ma fa'aaoga se mama uamea conical. e faʻamaufaʻailogaina mea faʻapipiʻi tolu (suʻega O mea e faʻatotonugalemu i lalo o le laupepa siama, ma le maualuga-density polyethylene film i luga) pipii faʻatasi.

2. Tuu le pusa mama i luga o le ipu agar petri i luga o le laulau pi'u.O le tamatamailima suʻega e galue i luga o mea i se auala e mafai ai ona gaoioi i luga o le pito atoa o le petri dish, ina ia faʻaogaina le mea i le tuʻufaʻatasia o le mamafa ma le feteʻenaʻiga.

3. O lenei faʻataʻitaʻiga le faʻalavelave faʻalavelave o mea pa puipui ma le faʻaogaina o meaola ninii i lalo o tulaga susu i le faʻagasologa o le talosaga.O meaola ninii o loʻo i luga o le laupepa siama e ulu i totonu o mea suʻesuʻe ma feʻaveaʻi i luga o le media agar.O le fa'atinoina o le fa'atinoga o mea su'esu'e e mafai ona su'esu'eina fa'afuainumera e ala i le fa'atupuina o le ipu agar ma le faitauina o kolone.

Le mataupu faavae o le susū pa puipui microbial penetration su'ega:

E mafai e siama ona ofi i mea e talipupuni ai i mea mamago po'o ni mea fa'aletino, e pei o le pa'u e feavea'i siama po'o lavalava mama, po'o le afifiina o mea ao teuina.E mafai ona fa'aoga le meafaigaluega e fa'amautu ai le tete'e atu o meafaitino i le tu'ia o siama i luga o vaega mamago i le tele o le pa'u tagata.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leTa'avale


Taimi meli: Aukuso-31-2022
WhatsApp Online Chat!