ʻO ke ʻano hana o ka mask synthetic blood penetration tester

Hoʻokō ʻo Drick Instruments Co., Ltd. i ka GB 19083-2010 Nā Koina ʻenehana no nā Masks Palekana Lapaʻau, 5.5 Synthetic Blood Penetration Barrier Performance YY/T 0691-2008 Infectious Pathogen Protective Equipment Medical Masks Anti-Synthetic Blood Penetration Test Volume, horizontal injection ) YY 0469-2011 Nā Manaʻo ʻenehana no ka Lapaʻau Hoʻomaʻamaʻa ʻana i ke koko ke koko hoʻāʻo ʻana i ke koko ISO 22609:2004 Infectious Pathogen Protective Equipment Medical Face Masks Test Method for Penetration of Synthetic Blood (Fixed Volume, Horizontal Jet) ASTM F1862-07 ʻO ke ʻano hoʻāʻo maʻamau. ʻO DRK227 mask synthetic blood penetration tester i hoʻomohala ʻia a hana ʻia e nā maʻamau e like me Medical Face Masks to Penetration by Synthetic Blood (Horizontal Projection of Fixed Volume at a Know Velocity) i hoʻohana ʻia e hoʻoholo ai i ke kūʻē ʻana o nā masks lapaʻau, nā masks disposable a me nā pale pale ʻē aʻe i ka synthetic. ʻO ka hoʻoheheʻe koko ʻo Splash penetration hana loiloi i ke kūʻē ʻana o nā masks i ke komo ʻana i ke koko synthetic, ʻike ʻia hoʻi he mask synthetic blood penetration tester, medical mask synthetic blood penetration tester, medical surgical mask synthetic blood penetration tester, etc. DRK227 Medical Mask Synthetic Blood Penetration Tester is specially i hoʻolālā ʻia me ka mea hoʻoheheʻe kaomi mau, hiki ke hoʻopuʻi i kekahi nui o ke koko synthetic i loko o kahi manawa i hoʻopaʻa ʻia.

1

ʻO ke ʻano hana o ka mask synthetic blood penetration tester penei:

1. E hoʻopaʻa i ka hāpana ma ka pahu hāpana.Inā he wrinkles ka mask, wehe i nā wrinkles a hoʻopaʻa iā ia ma ka clip sample i mea e hōʻoia ai i ka wahi i hoʻopaʻa ʻia he mea papa hoʻokahi, a ua hoʻohana ʻia ke kikowaena o ka hāpana ma ke ʻano he wahi hoʻāʻo.E pani i ka pipili kiko.

2. E kaomi i ke pihi "Start".I kēia manawa, hoʻokaʻawale ʻia kahi nui o ke koko synthetic i ka mask e hoʻāʻo ʻia ma hope o ka pahu hoʻonohonoho.Hoʻomaka ka wili ʻana, a hoʻomaka ka relay manawa i ka manawa.Ma hope o ka manawa i hoʻonohonoho ʻia, hoʻopau ʻokoʻa ka mea kani i ka pulupulu ʻana..

3. E kaomi i ke pihi "Stop" e wehe i ka mea paʻa hāpana.Ma lalo o nā kūlana kukui kūpono, e nānā i ka ʻaoʻao nānā o ka specimen no ka loaʻa ʻana o ke koko synthetic.

4. Ua pau kekahi hoao.Inā pono ʻoe e hoʻomau i ka hoʻāʻo, e hana hou i nā ʻanuʻu 1-3 a pau nā hoʻokolohua.

5. Ma hope o ka pau ʻana o ka hoʻāʻo ʻana, e hoʻoneʻe i ke koena koko synthetic i loko o ka pahu hoʻonā hoʻāʻo, hoʻololi iā ia me ka wai hoʻomaʻemaʻe, a hoʻomaʻemaʻe i ka pipeline holoʻokoʻa.Ma hope o ka hoʻoheheʻe ʻana o ka nozzle i ka wai maʻemaʻe, e hoʻomau i ka hoʻokahe i ka wai maʻemaʻe a pau i loko o ka pahu hoʻonā hoʻāʻo.E pani i ka pahu puka ma ka ea compressor a e hoopau i ka mana.Holoi i ke koena wai pā, hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili o ka hana, a wehe i ka wai i hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka pahu hoʻonā hoʻāʻo.

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

NINAU ANO
  • * CAPTCHA:E ʻoluʻolu e koho i kamokulele


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-23-2022
WhatsApp Online Chat !