DRK304A oksigen Index Detector

Short Description:

DRK304A oksigen Index Detector wis struktur prasaja lan operasi trep. fitur produk Wis kaluwihan ing ngisor iki:-dhuwur tliti sensor oksigen, tampilan digital, dhuwur tliti, urip dawa, struktur prasaja, gampang operate, tanpa arep liwat rumus, operasi panel-gaya, meksa gas. Ngadopsi cara kontrol Tabel kanggo mesthekake maos akurat penak, lan dhuwur linuwih. Panggunaan diimpor oksigen kontrol analyzer Gas oksigen wacana adopts dhuwur meksa connecto ...


Detail produk

Tags Product

DRK304A oksigen Index Detector wis struktur prasaja lan operasi trep.

Product fitur
Wis kaluwihan ing ngisor iki:-dhuwur tliti sensor oksigen, tampilan digital, dhuwur tliti, urip dawa, struktur prasaja, gampang operate, tanpa arep liwat rumus, operasi panel-gaya, meksa gas. Ngadopsi cara kontrol Tabel kanggo mesthekake maos akurat penak, lan dhuwur linuwih. Panggunaan diimpor oksigen kontrol analyzer Gas oksigen wacana adopts konektor dhuwur meksa kanggo nyegah bocor air èfèktif.

Aplikasi Product
Cocog kanggo test kinerja kobong materi podho ngalangi, plastik, kayu, laminate, materi foamed, kain, film, lan materi film.

standar Technical
GB / T5454-1997 "ing textile Lot Combustion test kinerja lan oksigen pengujian kadar logam indeks kinerja
GB / T 2406.2-2009" suhu kamar, netepake eksperimen kobong prilaku indeks oksigen
GB2828 "tata cara Sampling pengawasan kumpulan lan formulir sampel
Standard GB2918


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !