• crush tester
  •  box compression tester
  • 微信图片_20181015150641
  • Team

    Team

    Layanan lan teknologi
    MORE
  • GLOBAL

    GLOBAL

    Pandhuan BUSINESS
    MORE
  • seger

    seger

    IDEAS BUSINESS
    MORE
  • History

    History

    Sajarah penting
    MORE
  • 20150923104605_0929
  • 20150923104605_0929fe

Welcome kanggo

Company kita!

Drick Instrumen co., Ltd. wis jurusan nggoleki, Manufaktur lan layanan technical kanggo laboratorium lan Industri Instrumen test.

Kita uga tumindak minangka agen lan nyedhiyani layanan test kanggo produk saka perusahaan dunya dikenal ing pasar Cina. Kajaba iku, kita aktif ningkataké karya kaya perdagangan, technical support lan layanan sawise-sale. Kita produk sing nglamar ing kothak kaya Papermaking, packaging, Printing; karet lan plastik; textile lan non-dirajut Industry; pangan, obat-obatan lan sapiturute

View All

Products Bintang

Baru

WhatsApp Online Chat !