• banner
  • 0c7716cf
  • 30
  • 31
  • 32
  • banner
  • Tim

    Tim

    Layanan lan teknologi
    Luwih
  • GLOBAL

    GLOBAL

    Pandhuan BUSINESS
    Luwih
  • seger

    seger

    IDEAS BUSINESS
    Luwih
  • Sejarah

    Sejarah

    Sajarah penting
    Luwih
  • 69ef4dfb
  • a1c1ac5b
  • 64d00b82

Welcome kanggo

Company kita!

Drick Instrumen co., Ltd. wis jurusan nggoleki, Manufaktur lan layanan technical kanggo laboratorium lan Industri Instrumen test.

Kita uga tumindak minangka agen lan nyedhiyani layanan test kanggo produk saka perusahaan dunya dikenal ing pasar Cina. Kajaba iku, kita aktif ningkataké karya kaya perdagangan, technical support lan layanan sawise-sale. Kita produk sing nglamar ing kothak kaya Papermaking, packaging, Printing; karet lan plastik; textile lan non-dirajut Industry; pangan, obat-obatan lan sapiturute

Ndeleng Kabeh

Products Bintang

Baru

Tampilan Whatsapp Online Chat!