• crush tester
  •  box compression tester
  • 微信图片_20181015150641
  • 20150923104605_0929
  • 20150923104605_0929fe

ngabagéakeun ka

Company kami!

Drick Instrumén ko., LTD. ieu jurusan nalungtik, manufaktur jeung layanan teknis pikeun laboratorium sarta Industri Instrumén tés.

Urang ogé meta salaku agén jeung nyadiakeun layanan test ka produk pausahaan di sakuliah dunya dipikawanoh di pasar Cina. Sajaba ti éta, urang aktip ngamajukeun karya kawas dagang, rojongan teknis na jasa saatos-diobral. produk urang anu nerapkeun dina widang kawas papermaking, bungkusan, percetakan; karét sarta plastik; tékstil jeung non-anyaman Industri; dahareun, ubar na jsb

Témbongkeun Sadaya

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !