Tentang Kami

ngeunaan-urang-IMG

Drick Instrumén ko., LTD. ieu jurusan nalungtik, manufaktur jeung layanan teknis pikeun laboratorium sarta Industri Instrumén tés. 

Urang ogé meta salaku agén jeung nyadiakeun layanan test ka produk pausahaan di sakuliah dunya dipikawanoh di pasar Cina. Sajaba ti éta, urang aktip ngamajukeun karya kawas dagang, rojongan teknis na jasa saatos-diobral. produk urang anu nerapkeun dina widang kawas papermaking, bungkusan, percetakan; karét sarta plastik; tékstil jeung non-anyaman Industri; dahareun, ubar na jsb 

Drick Instrumén Co., Ltd. geus diala CMC (Cina Metrology sertifikasi) (No 01000127), sertifikasi CE Uni Éropa, RRC diri impor sarta ékspor hak, jsb Geus disadiakeun instrumen nguji profésional pikeun sapuluh rébuan konsumén domestik, jeung produk na geus diékspor Amérika Kalér jeung Kidul, Australia, Uni Éropa, Timur Tengah jeung Asia Tenggara, jeung sajabana

Saatos ngadegna, sakabeh staffs of Drick ngahiji babarengan, kerja keras sahingga nyieun parusahaan urang jadi salah husus nu nyandak téhnik sakumaha root na, owing sumberdaya téhnik nyukupan sarta kualitas luhur. Pausahaan mibanda staf pamasaran kalawan énergi jeung kualitasna alus sarta staf pangrojong teknis jeung pangaweruh nyukupan ngeunaan teknik alat jeung téhnik nerapkeun. Di sagigireun kami ogé mibanda staf sahiji layanan sanggeus-diobral jeung téhnologi sakabéh jeung pangalaman loba pisan. produk canggih, téhnik exquisite, kerja padet, layanan cordial, aranjeunna sadayana masihan kalahiran kana budaya unik tina Drick kiwari.

Drick salawasna ngajaga lengkah dina téhnologi panganyarna na commits nyadiakeun produk paling canggih ka para nasabah urang. Drick nekenkeun latihan téhnologi sarta ngembangkeun kualitas staf maranéhanana. Sahingga parusahaan nawarkeun layanan sampurna ka nasabah. Kaunggulan khu unfolded dina téhnologi, produk jeung jasa mawa konsumén urang kavling kauntungan bari ngagunakeun téhnologi anyar jeung produk.


WhatsApp Online Chat !