Rreth nesh

about-us-img

Drick Instrumente co., Ltd. është majoring në kërkime, prodhim dhe shërbim teknik për laboratorit dhe Industrisë Instrumentet e testimit. 

Ne gjithashtu të veprojë si agjent dhe të sigurojë shërbimin provë për produktet e kompanive në mbarë botën të njohura në tregun kinez. Përveç kësaj, ne mënyrë aktive promovojnë vepra të tilla si tregti, mbështetje teknike dhe pas shitjes shërbimi. Prodhimet tona janë aplikuar në fushat si papermaking, paketimit, shtypjen; gome dhe plastika; tekstil dhe jo të endura Industri; ushqim, mjekësi etj 

Drick Instrumente Co, Ltd ka marrë CMC (Kina Metrologjisë Certification) (Nr 01000127), Bashkimi Evropian CE certifikimit, PRC vetë importit dhe eksportit të drejtat, etj Ajo ka dhënë instrumente profesionale testimi për dhjetë mijë konsumatorët vendas, dhe produktet e tij janë eksportuar Veriut dhe Amerika e Jugut, Australi, Bashkimin Evropian, Lindjen e Mesme dhe Azinë Juglindore, etj

Pas themelimit, Shtabet e tërë e Drick bashkohen së bashku, të punojnë shumë dhe kështu të bëjë kompania jonë të bëhet një e specializuar që të marrë teknikë si rrënjë të saj, për shkak të burimeve adekuate teknikë dhe të kualitetit të lartë. Kompania posedon stafin e marketingut me energji dhe cilësi të lartë dhe stafi i mbështetjes teknike me njohuri të mjaftueshme të teknikës instrumentit dhe teknikë aplikuar. Përveç kësaj, ne gjithashtu posedojnë staf prej pas shitjes shërbimi me teknologji të përgjithshëm dhe përvojat e bollshme. produkteve të avancuar, teknikë të hollë, të punës të ngurta, shërbimit të përzemërta, ata të gjithë lindin në kulturë unike e Drick sot.

Drick gjithmonë e mban hap në teknologjinë më të fundit dhe të angazhohet për të siguruar produktet më të avancuara për klientët tanë. Drick thekson trajnimin dhe zhvillimin e teknologjisë e cilësisë së stafit të tyre. Dhe kështu kompania ofron shërbimin gati të përsosur të konsumatorëve. Përparësitë mbizotëruese shpalosen në teknologjinë, produktet dhe shërbimet sjellë klientët tanë shumë përfitime duke përdorur teknologji të reja dhe të produkteve.


WhatsApp Online Chat !