Artikujt e testimit

1. Forca e ngjeshjes:
Kuti me dërrasë të valëzuar, me huall mjalti, deformim i presionit të paketimit, test i grumbullimit.Testi kundër presionit është i përshtatshëm për kontejnerë të ambalazhuar në shishe

2. Rezistenca në shtypje:
Forca e shtypjes së unazës së letrës (RCT);Forca e shtypjes së skajeve të kartonit të valëzuar (ECT), forca e sheshtë në shtypje (FCT), forca ngjitëse (PAT) dhe më pak se 60 mm në diametër të forcës së shtypjes së sheshtë të bërthamës së letrës (CMT) e testit të tubit të vogël letre

3. Forca në tërheqje:
Film plastik, film i përbërë, material paketues i butë, ngjitës, shirit ngjitës, ngjitës, gome, letra, bojë, fletë plastike elastike me tela, pëlhura jo të endura, tekstile, material të papërshkueshëm nga uji, rrip dhe produkte të tjera.Gjithashtu mund të realizojë lëvozhgën 180 gradë, forcën e lëvozhgës 90 gradë, zgjatjen, forcën elastike të përcaktuar vlerën e gjatë, provë

4. Forca shpërthyese:
Përcaktimi i forcës së plasjes së letrës, kartonit, kartonit, mëndafshit, pëlhurës pambuku

5. Forca e grisjes:
Përcaktimi i rezistencës ndaj grisjes së letrës, kartonit, plastikës, fibrës kimike, telit metalik, fletës metalike etj.

6. Forca e shpimit:
Përcaktimi i shpimit të kartonit të valëzuar, letrës, kartonit etj.

7. Butësia:
Përcaktimi i butësisë së letrës, kartonit

8. Numri i papastërtive:
Përcaktimi i pergamenës, letrës së tejdukshme, paketimit të ushqimit, paketimit të ushqimit, shkallës së pluhurit të kartonit

9. Butësia:
Letër higjienike, duhan, pëlhura jo të endura, peceta higjienike, peshqirë letre, filma, pëlhura tekstile të tilla si matje e butë
10. Testi i përshkueshmërisë:

Lloje të ndryshme lëkure, lëkure artificiale, pëlhurë, pëlhurë tekstili, film izolues termik, ndarës baterish etj.

11. Rezistenca ndaj ndikimit të lavjerrësit:
Testi i performancës së rezistencës ndaj goditjes së lavjerrësit për film të përbërë PE/PP, letër alumini, film të përbërë plastik alumini, membranë najloni, letër të aluminizuar të paketës së cigareve, materiale kompozite letre alumini-plastike të paketimit Tetra Pak, letër, karton, qese për paketimin e ushqimit dhe ilaçeve.

12. Ndikimi i shigjetës:
Film ngjitës PE, film shtrirje, fletë PET, struktura të ndryshme të qeseve të paketimit të ushqimit, çanta paketimi, letër alumini, pesha e membranës së përbërë prej alumini-plastikës Letër për testimin e rezistencës ndaj ndikimit, test kartoni të aplikuar në letër, karton.

13. Forca e vulosjes së nxehtësisë:
Testi i vulosjes me nxehtësi të filmit plastik, filmit plastik, filmit të përbërë prej plastik letre, filmit, fletës së aluminit, fletës së aluminit, membranës së përbërë prej fletë alumini.

14. Forca e vulës:
Qumësht në thasë, djathë, bar/qeskë kafeje, kek i hënës, pako erëza, ushqim për kohën e lirë, thasë çaji, thasë me oriz, patatina, ëmbëlsira, ushqime të fryra, Tetra Pak, peceta të lagura, qese paketimi.Shishe, ampula, injeksion, lëng oral, qese aseptike, qese/shishe infuzioni, injeksion uji, injeksion pluhuri, shishe BFS, shishe API, shishe BPC, shishe FFS, çdo formë, çdo material, test i mbylljes së kontejnerëve të çdo madhësie

15. Forca e lëvores 90 gradë:
Përcaktimi i filmit plastik, filmit të përbërë, materialit të fletës si forca e lëvozhgës 90 gradë.

16.180 gradë Forca e Lëkurës:
Përcaktimi i filmit plastik, filmit të përbërë, materialit të fletës si forca e lëvozhgës 180 gradë.

17. Forcat e Rezistencës së shpimit:
Qese me infuzion me performancë kundër shpimit, një tapë gome, çanta paketimi, film plastik, film të përbërë, letër, test mostër letre me letër alumini.

18. Koeficienti i Fërkimit:
Përcaktimi i koeficientit të fërkimit statik dhe dinamik të filmit plastik, letrës dhe materialeve të tjera.

19. Çift rrotullues:
Vaj ushqimor, shishe pijesh, shishe ilaçesh, shishe kozmetike dhe pjesë të tjera paketimi për rrotullimin dhe hapjen e çift rrotullues, matjen e çift rrotullues mbyllës.

20. Testi i vulosjes:
Performanca e vulosjes së qeseve të qumështit, qeseve me qumësht pluhur, qeseve me ushqime të fryra, qeseve me petë të menjëhershme, shisheve të pijeve, kutisë së paketimit Tetra Pak, filxhanit pelte, shisheve të ilaçeve, qeseve me infuzion, flluskës, shisheve kozmetike, qeseve kozmetike, testit të kontejnerit.

21. Ngjitës kryesor:
Provoni vetitë e lidhjes fillestare të shiritit të ndjeshëm ndaj presionit, shiritit të dyanshëm, ngjitësve dhe produkteve të tjera ngjitëse.

22. Ngjitës i qëndrueshëm:
Testi i vetive viskoze të shiritit ngjitës të ndjeshëm ndaj presionit, shiritit ngjitës të dyanshëm, ngjitësve dhe produkteve të tjera ngjitëse.

23. Testi i trashësisë:
Matja e trashësisë së filmit plastik, filmit të përbërë, aluminit, përbërjes plastike prej letre, filmit të ekstruduar me CO, letrës, veshjeve, nënshtresës, metalit dhe materialeve të tjera.


WhatsApp Online Chat!