Item tés

1. Kakuatan Komprési:
Corrugated, kotak dewan honeycomb, deformasi tekanan packing, test stacking.Tes anti tekanan cocog pikeun botol, wadah botol

2. Kakuatan Compressive:
Kakuatan naksir ring kertas (RCT);corrugated karton ujung naksir kakuatan (ECT), kakuatan komprési datar (FCT), kakuatan adhesion (PAT) jeung kirang ti 60mm diaméterna inti kertas kakuatan komprési datar (CMT) tina test tube kertas leutik

3. Kakuatan Tensile:
Film plastik, pilem komposit, bahan packing lemes, napel, pita napel, napel, karét, kertas, cet, lambar plastik sipat tensile kawat, lawon non-anyaman, tékstil, bahan waterproof, sabuk jeung produk lianna.Ogé bisa ngawujudkeun 180 gelar mesek, 90 gelar kakuatan mesek, elongation, gaya tensile ditangtukeun nilai panjang, test

4. Burst kakuatan:
Tekad tina kertas, kardus, kardus, sutra, lawon katun bursting kakuatan

5. Kakuatan Tearing:
Tekad kakuatan cimata kertas, kardus, plastik, serat kimia, kawat logam, foil logam, jsb.

6. Kakuatan Tusukan:
Penentuan tusukan tina karton corrugated, kertas, karton, jsb.

7. kalancaran:
Tekad kertas, paperboard lemes

8. Jumlah Kotoran:
Tekad tina parchment, kertas tembus, bungkusan dahareun, bungkusan dahareun paperboard gelar lebu

9. Lelembutan:
Kertas toilet, bako, lawon non-anyaman, serbet saniter, anduk kertas, film, lawon tékstil sapertos ukuran lemes
10. Uji perméabilitas:

Rupa-rupa kulit, kulit jieunan, lawon, lawon tékstil, pilem insulasi panas, separator batré jeung sajabana

11. Résistansi Dampak Pendulum:
Tes kinerja résistansi dampak pendulum pikeun pilem komposit PE / PP, aluminium foil, pilem komposit plastik aluminium, mémbran nilon, bungkus rokok kertas aluminized, Tetra Pak bungkusan bahan komposit kertas aluminium-plastik, kertas, kardus, kadaharan sareng kantong bungkusan ubar.

12. Dampak Dart Jatuh:
PE Cling film, stretch film, PET cadar, rupa-rupa struktur kantong bungkusan dahareun, kantong bungkusan, aluminium foil, beurat aluminium-plastik komposit mémbran Dampak kertas test lalawanan, test karton dilarapkeun kana kertas, karton.

13.Heat kakuatan sealing:
Panas sealing test pilem plastik, pilem plastik, kertas pilem komposit plastik, pilem, aluminium foil, aluminium foil, aluminium foil mémbran komposit mémbran.

14. Kakuatan segel:
Susu kantong, kéju, kopi bar / kantong, kueh bulan, bungkusan bumbu, dahareun luang, kantong teh, kantong sangu, keripik kentang, muih, kadaharan kembung, Tetra Pak, tisu basah, kantong bungkusan.Vials, ampoules, suntik, cair lisan, kantong aseptik, kantong infusion / botol, suntik cai, suntik bubuk, botol BFS, botol API, botol BPC, botol FFS, sagala bentuk, bahan naon, sagala ukuran wadahna test sealing.

15. 90 Derajat mesek Force:
Tekad pilem palastik, pilem komposit, bahan lambar sapertos kakuatan mesek 90 derajat.

16,180 Derajat mesek Force:
Tekad pilem palastik, pilem komposit, bahan lambar sapertos kakuatan mesek 180 derajat.

17. Pasukan Résistansi Tusukan:
Kantong infus kinerja anti tusukan, stopper karét, kantong bungkusan, pilem plastik, pilem komposit, kertas, uji sampel kertas aluminium foil.

18. Koéfisién Gesekan:
Penentuan koefisien gesekan statik sareng dinamis tina pilem plastik, kertas sareng bahan sanésna.

19. Torsi Rotary:
Minyak anu tiasa didahar, botol inuman, botol obat, botol kosmetik sareng bagian bungkusan sanés pikeun muterkeun sareng torsi kabuka, ngégél pangukuran torsi.

20. Tes sealing:
Kinerja sealing tina kantong susu, kantong susu bubuk, kantong dahareun puffed, kantong mie instan, botol inuman, kotak bungkusan Tetra Pak, jelly cangkir, botol ubar, kantong infusion, lepuh, botol kosmetik, kantong kosmetik, test wadahna.

21. napel primér:
Uji sipat beungkeutan awal pita sénsitip tekanan, pita dua sisi, stiker sareng produk napel anu sanés.

22. Awét napel:
Uji sipat kentel tina pita napel sénsitip tekanan, pita napel dua sisi, stiker sareng produk napel anu sanés.

23. Uji Ketebalan:
Ngukur ketebalan pilem plastik, pilem komposit, aluminium, kertas komposit plastik, CO extruded pilem, kertas, coatings, substrat, logam jeung bahan lianna.


Chat Online WhatsApp!