Taros Kami

Shandong Drick Instrumén Co., LTD

alamat

Gedong katilu, A
District, markas Shidai,
No 15, Lanxiang Jalan,
Tianqiao District, ijinan, PR
Cina. 250032

Surélék

info@drktest.com

telepon

Tel: 0086-531-85761369

Fax: 0086-531-85760969

Mob: 0086-13356659585

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu-Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !