laborator

Me përmirësimin e standardit të jetesës së njerëzve, cilësia e numrit të madh të konsumatorëve mallrave të nevojshme për anën kanë kërkesa më të larta, sidomos ushqim, paketimin, kimike, gome, plastike dhe produkte të tjera, cilësinë e produktit është e lidhur ngushtë me jetën e njerëzve, ka të bëhet fokusi i shumë bizneseve dhe konsumatorëve shqetësim. Midis tyre, kontrollin e cilësisë material është një aspekt i rëndësishëm i cilësisë së produktit. Gjatë viteve, industri të ndryshme, rritja Drick për furnizuesit e pajisjeve laboratorike të tilla si plastike, produkte letre, ambalazh, pëlhurë jo të endura dhe gome.

Në mënyrë që të furnizuesit materiale që të ketë një kuptim të qartë të cilësisë së tyre të produktit, Ji'nan Drick laboratorike standarde do të jetë e hapur për komunitetin për të siguruar mostër shërbim testimi.

20131017160946_5977 (1)


WhatsApp Online Chat !