• 416 616焦点图
  • banderolë
  • QQ图片20210611172607
  • 30
  • 31
  • 32
  • 69ef4dfb
  • a1c1ac5b
  • 64d00b82

Mire se erdhet ne

Kompania jone!

Drick Instruments bashkë., Ltd.është i diplomuar në kërkimin, prodhimin dhe shërbimin teknik për instrumentet e testimit laboratorik dhe industrisë.

Ne gjithashtu veprojmë si agjent dhe ofrojmë shërbim testimi për produktet e kompanive të njohura mbarëbotërore në tregun kinez.Përveç kësaj, ne promovojmë në mënyrë aktive punë si tregtia, mbështetja teknike dhe shërbimi pas shitjes.Produktet tona aplikohen në fusha si prodhimi i letrës, ambalazhimi, printimi;gome dhe plastika;Industria e tekstilit dhe e jo endur;ushqime, ilaçe etj.

Shiko te gjitha

Produktet e veçuara

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!