• banner
  • 0c7716cf
  • 30
  • 31
  • 32
  • banner
  • 69ef4dfb
  • a1c1ac5b
  • 64d00b82

Добредојдовте во

Нашата компанија!

Drick инструменти ко., Ltd.. е отсек во истражување, производство и техничката служба за лабораториски и индустрија инструменти за испитување.

Ние исто така делува како агент и да се обезбеди тестирање услуги за производи од светски познати компании во кинескиот пазар. Покрај тоа, ние активно промовирање работи како трговија, техничка поддршка и по-продажба на услуги. Нашите производи се во примена во области како производство на хартија, пакување, печатење; гума и пластика; текстил и неткаен индустрија; храна, лекови и др

Види се

Избрана Производи

Нови пристигнувања

WhatsApp Интернет разговор!