Лабораторија

Со подобрувањето на животниот стандард на луѓето, квалитетот на огромниот број потрошувачки стоки што се потребни за страна имаат повисоки барања, особено храна, пакување, хемикалии, гума, пластика и други производи, квалитетот на производот е тесно поврзан со животот на луѓето, има стане фокус на многу бизниси и загриженост на потрошувачите.Меѓу нив, контролата на квалитетот на материјалот е важен аспект на квалитетот на производот.Со текот на годините, различни индустрии, Drick раст за лабораториска опрема добавувачи како што се пластика, производи од хартија, пакување, неткаен материјал и гума.

Со цел добавувачите на материјали да имаат јасно разбирање за квалитетот на нивниот сопствен производ, стандардната лабораторија Ji'nan Drick ќе биде отворена за заедницата за да обезбеди услуга за тестирање на примероци.

 


WhatsApp онлајн разговор!