Laboratory

Kanthi asil dandan saka standar urip wong, kualitas nomer sungguh saka konsumen barang dibutuhake kanggo sisih duwe syarat sing luwih, utamané pangan, packaging, kimia, karet, plastik lan produk liyane, kualitas produk wis rapet karo urip wong, wis dadi fokus akeh bisnis lan konsumen badhan. Antarane wong-wong mau, kontrol kualitas materi iku sawijining aspek penting kualitas produk. Swara taun, maneka industri, wutah Drick kanggo supplier laboratorium kayata plastik, produk kertas, packaging, kain non-dirajut lan karet.

Supaya ing penyedia bahan kanggo duwe pangerten langit kualitas produk dhewe, Ji'nan Drick laboratorium standar bakal mbukak kanggo masyarakat kanggo nyedhiyani layanan testing sampel.

20131017160946_5977 (1)


WhatsApp Online Chat !