Babagan awake dhewe

bab-kita-img

Drick Instrumen co., Ltd. wis jurusan nggoleki, Manufaktur lan layanan technical kanggo laboratorium lan Industri Instrumen test. 

Kita uga tumindak minangka agen lan nyedhiyani layanan test kanggo produk saka perusahaan dunya dikenal ing pasar Cina. Kajaba iku, kita aktif ningkataké karya kaya perdagangan, technical support lan layanan sawise-sale. Kita produk sing nglamar ing kothak kaya Papermaking, packaging, Printing; karet lan plastik; textile lan non-dirajut Industry; pangan, obat-obatan lan sapiturute 

Drick Instruments Co., Ltd. wis dijupuk CMC (China Metrology Certification) (No. 01000127), sertifikat CE Uni Eropa, PRC poto impor lan ekspor hak, etc. wis kasedhiya instruments testing profesional kanggo sepuluh ewu pelanggan domestik, lan produk wis diekspor Utara lan Amerika Selatan, Australia, Uni Eropah, Timur Tengah lan Asia Kidul-Wétan, lan sapiturute

Sawise panyiapan, kabèh tenaga saka Drick nyawiji bebarengan, bisa hard lan kanthi mangkono nggawe perusahaan kita dadi siji specialized sing njupuk technique minangka ROOT, duwe utang sumber technique cukup lan kualitas dhuwur. Perusahaan kagungan staf marketing karo energi lan kualitas dhuwur lan staf technical support karo kawruh nyukupi ing technique instrument lan technique nglamar. Kejabi, kita uga nduweni Staff layanan sawise-sale karo teknologi sakabèhé lan pengalaman KALUBÈRAN. prodhuk lanjutan, technique kepileh, apa ngalangi, layanan cordial, kabeh padha menehi lair kanggo budaya unik saka Drick dina.

Drick tansah tansah langkah ing teknologi paling anyar lan laku kanggo nyedhiyani produk paling majeng kanggo kita pelanggan. Drick stress training teknologi lan pembangunan kualitas Staff. Lan kanthi mangkono perusahaan nawakake layanan meh sampurna kanggo pelanggan. Kaluwihan utama binuka ing teknologi, produk lan layanan nggawa kita pelanggan persil saka keuntungan nalika nggunakake teknologi anyar lan produk.


WhatsApp Online Chat !