DRK132B Electric Centrifuge

Short Description:

DRK132B Electric Centrifuge utamané dipigunakaké kanggo cepet dewater pulp. Uga digunakake kanggo nemtokake konsentrasi saka pulp, lan ngukur garing slurry pulp sampling. Dirancang kanggo uji laboratorium. fitur produk instrument iki scientifically dirancang. Kanggo mesthekake persil saka fungsi banget, kayata: aman lan dipercaya kanggo nggunakake; gampang operate, wiwitan cepet lan cepet mandeg; Nyingkiri materi ngregedi; desain panel anyar


Detail produk

Tags Product

DRK132B Centrifuge Electricutamané dipigunakaké kanggo cepet dewater pulp. Uga digunakake kanggo nemtokake konsentrasi saka pulp, lan ngukur garing slurry pulp sampling. Dirancang kanggo uji laboratorium.

Product fitur
instrument iki scientifically dirancang. Kanggo mesthekake persil saka fungsi banget, kayata: aman lan dipercaya kanggo nggunakake; gampang operate, wiwitan cepet lan cepet mandeg; Nyingkiri materi ngregedi; desain panel anyar


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !