DRK132A Electric Centrifuge

Short Description:

DRK132A Electric Centrifuge is mainly used to rapidly dewater pulp. Also used to determine the concentration of pulp, and measure dry pulp slurry sampling. Designed for laboratory testing. Product features This instrument is scientifically designed. To ensure lots of excellent functions, such as: safe and reliable to use; easy to operate; quick start and fast stop; avoiding pollute material; new panel design


Detail produk

Tags Product

DRK132A Centrifuge Electricutamané dipigunakaké kanggo cepet dewater pulp. Uga digunakake kanggo nemtokake konsentrasi saka pulp, lan ngukur garing slurry pulp sampling. Dirancang kanggo uji laboratorium.

Product fitur
instrument iki scientifically dirancang. Kanggo mesthekake persil saka fungsi banget, kayata: aman lan dipercaya kanggo nggunakake; gampang operate, wiwitan cepet lan cepet mandeg; Nyingkiri materi ngregedi; desain panel anyar


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !