DRK133 Marine Seal Tester

Short Description:

DRK133 Marine Seal Tester asu laut spesimené menyang nemtokake paramèter segel film dhasar, film laminated, kertas nutupi lan panas liyane sealing film laminated miturut sarat saka standar relatif. Paramèter segel kalebu suhu panas segel, wektu manggon, lan meksa saka segel panas. bahan segel panas sing duwe titik leleh beda, stabilitas panas, fluidness, lan kekandelan saka bisa nuduhake warna situs segel panas, kang njalari technique segel temenan beda. Kita ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    DRK133 Panas Seal Tester asu laut spesimené menyang nemtokake paramèter segel film dhasar, film laminated, kertas nutupi lan panas liyane sealing film laminated miturut sarat saka standar relatif. Paramèter segel kalebu suhu panas segel, wektu manggon, lan meksa saka segel panas. Bahan segel panas sing duwe titik leleh beda, stabilitas panas, fluidness, lan kekandelan saka bisa nuduhake warna situs segel panas, kang njalari technique segel temenan beda. Pangguna bisa diwenehi standar lan akurat indeks segel panas dening DRK133 Panas Seal Tester .

    Product Features
    Kontrol Micro-komputer; LCD tampilan;
    Manu antarmuka, PVC Papan operasi;
    PID sistem kontrol suhu digital:
    ndasari pindho silinder daur ulang simultaneous;
    Wiwitan mode loro test pedal manual lan mlaku;
    Kontrol suhu Sawijining saka panas sirah segel ngisor-ndhuwur;
    Various lumahing segel panas digawe supaya;
    Encapsulate malah-suhu panas pipe dening aluminium;
    Selipan Rapid lan misahake panas pipe plug;
    Desain Anti-scald;
    Port RS232;

    Product Application
    It is applicable to determine the seal parameters of plastic film, laminated film, paper-plastic composite film, co-extruded film, aluminum laminated films, aluminum foil, aluminum foil composite membrane, etc. The heat-seal surface is flat. Heat seal width can be designed and customized specially according to customer requirements. It also can test different plastic flexible tube.

    Standard Teknologi
    ASTM F2029, QB / T 2358 (ZBY 28004), YBB 00122003

    paramèter Product

    Konfigurasi Product

    Standard: mainframe, manual operasi


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !