DRK133 Panas Seal tester

Pondok Description:

DRK133 Panas Seal tester anjing laut dina specimen nangtukeun parameter segel film dasar, film laminated, kertas palapis jeung panas séjén sealing film laminated nurutkeun sarat standar relatif. Parameter segel kaasup hawa panas segel, waktos Huni, sarta tekanan tina segel panas. bahan segel panas nu gaduh titik lebur béda, stabilitas panas, fluidness, sarta ketebalan tina bisa némbongkeun rupa sipat segel panas, nu ngabalukarkeun téhnik segel écés béda. Urang...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    DRK133 Panas Seal tester seals the specimen to determine the seal parameters of basic film, laminated films, coating paper and other heat sealing laminated films according to the requirement of relative standards. The seal parameters include heat seal temperature, dwell time, and the pressure of heat seal. Heat seal materials that have different melting point, heat stability, fluidness, and thickness of could show various heat seal properties, which cause obviously different seal technique. Users can obtain standard and accurate heat seal index by DRK133 Heat Seal Tester.

    Produk Features
    Kontrol mikro-komputer; Tampilan LCD;
    Manu panganteur, PVC dewan operasi;
    PID sistem kadali hawa digital:
    kaayaan ganda silinder loop simultaneous;
    Mimiti mode Dua test tina pedal manual sarta suku;
    Kadali hawa bebas tina panas sirah segel luhur jeung handap;
    Rupa-rupa surfaces segel panas dijieun kana tatanan;
    Encapsulate malah-hawa Élmu sarta Téknik pipe ku aluminium;
    Panempatan Rapid na separation pemanasan pipe colokan;
    Desain anti tatu kabeuleum;
    Port RS232;

    Product Application
    It is applicable to determine the seal parameters of plastic film, laminated film, paper-plastic composite film, co-extruded film, aluminum laminated films, aluminum foil, aluminum foil composite membrane, etc. The heat-seal surface is flat. Heat seal width can be designed and customized specially according to customer requirements. It also can test different plastic flexible tube.

    Standar téhnologi
    ASTM F2029, QB / T 2358 (ZBY 28004), YBB 00122003

    parameter produk

    Konfigurasi produk

    Baku: mainframe, manual operasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !