500 seri X- Rite spectrophotometer

Përshkrim i shkurtër:

Instrumenti miraton teknologji të përparuar spektrit ndjerë siguruar me efikasitet të lartë, dhe saktësi të lartë, për të përmbushur kërkesat tuaja në procesin e shtypjes me ngjyra. Product Features Karakteristika më e madhe e serisë 500 është se ajo mund të masë katër ngjyra dhe ngjyrë shtypje të veçantë në të njëjtën kohë, të pajisur edhe me një shumëllojshmëri të densitetit, pikë dhe funksionin Chroma, është e përshtatshme për pjatë të bërë industrinë dhe të gjitha llojet e industrisë së printimit, sidomos për shtypjen e paketimit të sjellë bashkë përsosmëri ...


Detail Product

Produkt Tags

Instrumenti miraton teknologji të përparuar spektrit ndjerë siguruar me efikasitet të lartë, dhe saktësi të lartë, për të përmbushur kërkesat tuaja në procesin e shtypjes me ngjyra.

karakteristika të produktit
The biggest characteristic of series 500 is that it can measure four color and special printing ink at the same time, also equipped with a variety of density, dot and chroma function, is suitable for plate making industry and all kinds of printing industry, especially for packaging printing bring excellence color quality level. Every tester has been after strict quality inspection besides it will also provide the correction instructions automatically, in order to maintain its stability or to get consistent readings when used in different locations.

Produkt Parametrat
e sistemit 1.optical: 45


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !