DRK186 Disk Peel Tester

Përshkrim i shkurtër:

DRK186 Disk zhvishem kontrollor është aplikuar për të testuar fuqinë shtresë boje afrimin e shtypjes plastike filmit dhe PT shtypura. Për të testuar gjendjen sipërfaqe aderimin e veshjes vakum, Veshje sipërfaqësore, të përbërë process.Product përmban Heqje kënd dhe shpejtësia është projektuar përputhje me standardet e lidhura në të rreptë për të siguruar besueshmërinë dhe përgjithësinë e të dhënave të testimit në mënyrë efektive. kontrollit mikrokoordinator me panel operacion PVC dhe LED përdoruesit ndihmë ekran për të vepruar shpejt dhe me lehtësi. alarm automatike w ...


Detail Product

Produkt Tags

DRK186 Disk zhvishem kontrollor është aplikuar për të testuar fuqinë shtresë boje afrimin e shtypjes plastike filmit dhe PT shtypura. Te testuar gjendjen sipërfaqe ngjitjen e veshjes vakum, veshjes së sipërfaqes, proces i përbërë.
karakteristika të produktit
Heqje kënd dhe shpejtësia është projektuar përputhje me standardet e lidhura në të rreptë për të siguruar besueshmërinë dhe përgjithësinë e të dhënave të testimit në mënyrë efektive. Kontrollit mikrokoordinator me panel operacion PVC dhe LED përdoruesit ndihmë ekran për të vepruar shpejt dhe me lehtësi. Alarm automatike kur testi është e gjatë për të siguruar funksionimin e sigurisë së përdoruesit.
Product application
Ajo është aplikuar për të testuar fortësi ink laik e shtypjes plastike filmit dhe PT shtypura. Për të testuar gjendjen shtojcën e alumini vakum material plating sipërfaqe shtresa
standardet teknike
është në përputhje me standardet


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !