DRK188 Roller Machine

Përshkrim i shkurtër:

DRK188 is applied to test the ink layer fastness of plastic film printing and PT print (including Composite film print). Product features The quality of the roller, hardness and thickness of adhesion rubber is designed accordance with related standards strictly to ensure the reliability and generality of the testing data effectively. Microcomputer control; PVC operation panel; LCD display; Automatic alarm when the test is over to assure the safety operation of the user. Product application...


Detail Product

Produkt Tags

DRK188 is applied to test the ink layer fastness of plastic film printing and PT print (including Composite film print).

karakteristika të produktit
Cilësia e rul, fortësi dhe trashësia e gomës aderimin është projektuar përputhje me standardet e lidhura në mënyrë rigoroze për të siguruar besueshmërinë dhe përgjithësinë e të dhënave të testimit në mënyrë efektive.
Kontroll mikrokoordinator; Panel PVC operacion; Ekran LCD;
Automatic alarm when the test is over to assure the safety operation of the user.

Product application
Ajo është e përshtatshme për ngjitjen standarte rrotulluese e produkteve ngjitës testit ngjitet .Për testuar gjendjen sipërfaqe ngjitjen e veshjes vakum, veshjes së sipërfaqes, dhe procesi i përbërë.

standardet teknike
Hold glass tape and ink printing surface together under the condition of standard load, rolling speed and rolling times. After a period, strip them away at a certain pressure and stripping speed. The detachment condition of sample ink layer is observed, then analyze the fastness of the printing ink layer The instrument conforms to the standards of GB 7707


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !