DRK134 bocor tester

Pondok Description:

DRK134 Leak Tester is an advanced and intelligent tester designed according to related standard. It is applicable to test the seal property of flexible pack in food industry, pharmacy industry and daily chemical industry. Product Features Micro-computer control, LCD display, PVC operation board; Digital preset vacuum degree and vacuum maintenance time; World famous pneumatic components; Automatic supplementation for constant pressure; Automatic ending; Automatic reverse-pressure unloading. Pr...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    DRK134 bocor tester mangrupa tester canggih tur calakan dirancang nurutkeun baku patali. Ieu lumaku pikeun nguji sipat segel of pak fleksibel dina industri pangan, industri apoték jeung industri kimia sapopoé.

    Product Features
    Kontrol mikro-komputer, tampilan LCD, PVC dewan operasi;
    Digital prasetél gelar vakum tur pamaliharaan vakum waktu;
    Dunya komponén pneumatic kawentar;
    Supplementation otomatis pikeun tekanan angger;
    Ending otomatis;
    Otomatis sabalikna-tekanan unloading.
    Product Application

    Ngégél test harta, test leakage, test completeness pakét, test mikro-leakage, beungeut bocor CO2 tina tas, bungkusan molotok, botol, jsb
    1. Food industry
    fléksibel pakét: kakuatan susu dina kantong, kéju, strip kopi / kantong, pakét jajan bulan, sachet, pakét dahareun oray, kantong tea, béas di kantong, chip pakét, pakét jajan, pakét dahareun puffed, tetra Pak, kantong jaringan baseuh , kantong siki melon


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !