DRK102A Stroboscope

Short Description:

Stroboscope uga disebut imaging statis stroboscopic utawa tachometer. Bisa menehi lampu kilat cekak kuat cahya. Product fitur Tampilan frekuensi flash saben menit kanthi tabung digital. ukuran cilik lan bobot cahya. cahya alus; uselife bohlam dawa. Gampang lan trep operasi. aplikasi Product DRK102 wis nglamar ing Packaging lan printing industri kanggo nyoba proses printing-kacepetan dhuwur, Ink werna cocog, mati nglereni, punching, lempitan, etc. Ing indhustri Tekstil, iku bisa nyoba Spi ...


Detail produk

Tags Product

Stroboscope uga disebut imaging statis stroboscopic utawa tachometer. Bisa menehi lampu kilat cekak kuat cahya.

Product fitur
Tampilan frekuensi flash saben menit kanthi tabung digital.
Ukuran cilik lan bobot cahya.
Cahya alus; uselife bohlam dawa.
Gampang lan trep operasi.

Aplikasi Product
DRK102 wis nglamar ing Packaging lan printing industri kanggo nyoba proses printing-kacepetan dhuwur, cocog werna Ink, mati nglereni, punching, lempitan, etc. Ing indhustri Tekstil, iku bisa nyoba kacepetan kumparan lan weft loom, etc Digunakna ing Manufaktur machinery, iku bisa diagnosa kabeh jinis peralatan, kayata rotor, bolong pindah, peralatan geter. Uga bisa digunakake ing teknik mesin lan electrical, automotive, kimia, optik, medical, damel kapal lan industri penerbangan.

Standar Technical

Standar Product

Nalika kita nyetel frekuensi stroboscope sumunar kanggo nutup utawa nyinkronake karo obyek kaukur


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !