DRK102A Stroboscope

Pondok Description:

Stroboscope disebut oge Imaging statik stroboscopic atanapi tachometer. Bisa masihan flash pondok tur sengit cahaya. fitur produk mintonkeun frékuénsi flash unggal menit ku tube digital. Ukuran leutik tur beurat lampu. lampu lemes; uselife bohlam panjang. Gampang tur merenah operasi. aplikasi produk DRK102 geus nerapkeun dina kemasan na percetakan industri pikeun nguji prosés percetakan-speed tinggi, Ink warna cocog, maot motong, punching, tilepan, jsb Dina industri tekstil, éta bisa nguji spi ...


jéntré produk

Tags produk

Stroboscope disebut oge Imaging statik stroboscopic atanapi tachometer. Bisa masihan flash pondok tur sengit cahaya.

fitur produk
mintonkeun frékuénsi flash unggal menit ku tube digital.
Ukuran leutik tur beurat lampu.
Lampu lemes; uselife bohlam panjang.
Gampang tur merenah operasi.

Aplikasi produk
DRK102 geus nerapkeun dina kemasan na percetakan industri pikeun nguji prosés percetakan-speed tinggi, cocog warna Ink, maot motong, punching, tilepan, jsb Dina industri tekstil, éta bisa nguji speed spindle jeung weft loom, jsb Dipaké di manufaktur mesin, éta bisa nangtukeun jenis panyakitna sagala jinis parabot, kayaning rotor, bolong gear, alat-alat Geter. Ogé bisa dipaké dina rékayasa mékanis jeung listrik, otomotif, kimia, optik, médis, shipbuilding sarta industri penerbangan.

Standar téknis

Standar produk

Nalika kami ngaluyukeun frekuensi stroboscope kedip-kedip nutup atanapi nyinkronkeun sareng objek diukur


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !