DRK218 tegangan Mecahkeun Tés Mesin

Pondok Description:

DRK218 ngarecahna tegangan tester ieu dikawasa ku komputer, ngaliwatan hiji pinter sirkuit terpadu digital anyar dikembangkeun ku parusahaan jeung kontrol software Sistim kuring sangkan laju hambalan-up sabenerna seragam, akurat, jeung bisa akurat ngukur data ayeuna leakage. Real-time kurva test Rendering judgment akurat tur eta tiasa nyimpen, nganalisis jeung test print fitur data.Product 1


jéntré produk

Tags produk

DRK218 ngarecahna tegangan tester ieu dikawasa ku komputer, ngaliwatan hiji pinter sirkuit terpadu digital anyar dikembangkeun ku parusahaan jeung kontrol software Sistim kuring sangkan laju hambalan-up sabenerna seragam, akurat, jeung bisa akurat ngukur data ayeuna leakage. Real-time ngajadikeun kurva test judgment akurat tur eta tiasa nyimpen, nganalisis tur data test print.
fitur produk
1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !