DRK218 Voltage Breakdown Testing Machine

Përshkrim i shkurtër:

DRK218 avari kontrollor tensionit është e kontrolluar nga kompjuteri, përmes një qarqeve të reja zgjuar digjitale të integruara zhvilluar nga kompania dhe të kontrollit software tim sistem për të bërë normën hap-up është me të vërtetë uniforme, të saktë, dhe të jetë në gjendje për të matur me saktësi të dhënat rrjedhje aktuale. Real-time kurba testi pasqyrim gjykimi i saktë dhe kjo mund të shpëtojë, analizuar dhe provë të shtypura karakteristika data.Product 1


Detail Product

Produkt Tags

DRK218 avari kontrollor tensionit është e kontrolluar nga kompjuteri, përmes një qarqeve të reja zgjuar digjitale të integruara zhvilluar nga kompania dhe të kontrollit software tim sistem për të bërë normën hap-up është me të vërtetë uniforme, të saktë, dhe të jetë në gjendje për të matur me saktësi të dhënat rrjedhje aktuale. Real-time pasqyrim gjykimin kurbë test i saktë dhe kjo mund të shpëtojë, të analizojë dhe të dhënat e testit të shtypura.
karakteristika të produktit
1


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !