DRK114B Luwes Sample Cutter

Short Description:

DRK114B Luwes Sample Cutter iku piranti sampling darmabakti kanggo kertas lan testing kinerja fisik paperboard. fitur produk Kaluwihan saka prodhuk kalebu sawetara saka sudhut ukuran sampel


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    DRK114B Luwes Sample Cutter iku piranti sampling darmabakti kanggo kertas lan testing kinerja fisik paperboard.

    Product fitur
    Kaluwihan saka prodhuk kalebu sawetara saka sudhut ukuran sampel


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !