DRK114B adjustable Sampel cutter

Pondok Description:

DRK114B adjustable Sampel cutter mangrupa alat sampling dedicated kanggo kertas jeung nguji kinerja fisik paperboard. pitur produk Kaunggulan produk ngawengku rupa-rupa ukuran sampelna


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    DRK114B adjustable Sampel cutter mangrupa alat sampling dedicated kanggo kertas jeung nguji kinerja fisik paperboard.

    fitur produk
    Kaunggulan produk ngawengku rupa-rupa ukuran sampelna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !