DRK120 Aluminium Film kekandelan Tester

Short Description:

DRK120 kekandelan film aluminium tester punika instruments anyar minangka pangembangan materi packaging anyar. Kang digunakake kanggo nyoba kanggo nutupi aluminium ing film alangi, kang ngubengi kekandelan 35NM. nutupi aluminium mbenakake properti alangi kathah, amarga gas umum lan ora bisa gas gondho


Detail produk

Tags Product

DRK120 kekandelan film aluminium tester punika instruments anyar minangka pangembangan materi packaging anyar. Kang digunakake kanggo nyoba kanggo nutupi aluminium ing film alangi, kang ngubengi kekandelan 35NM. nutupi aluminium mbenakake properti alangi kathah, amarga gas umum lan ora bisa gas gondho


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !