DRK120 Aluminum Film Trashësia Tester

Përshkrim i shkurtër:

DRK120 trashësi film alumini kontrollor është instrumente të reja, si zhvillimi i materialit të ri paketimit. Ajo është përdorur për të testuar shtresë alumini në film pengesë, e cila është rreth trashësi 35NM. Kjo shtresë alumini përmirëson pengesë pronën shumë, sepse gazi përbashkët dhe arrit aromatike gazit


Detail Product

Produkt Tags

DRK120 trashësi film alumini kontrollor është instrumente të reja, si zhvillimi i materialit të ri paketimit. Ajo është përdorur për të testuar shtresë alumini në film pengesë, e cila është rreth trashësi 35NM. Kjo shtresë alumini përmirëson pengesë pronën shumë, sepse gazi përbashkët dhe arrit aromatike gazit


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !