DRK120 Aluminium Film ketebalan tester

Pondok Description:

DRK120 ketebalan pilem aluminium tester mangrupakeun instrumen anyar salaku ngembangkeun bahan kemasan anyar. Hal ieu dipaké pikeun nguji palapis aluminium di pilem panghalang, nu di sabudeureun ketebalan 35NM. palapis aluminium Ieu ngaronjatkeun harta panghalang pisan, sabab gas umum tur couldn gas aromatik


jéntré produk

Tags produk

DRK120 ketebalan pilem aluminium tester mangrupakeun instrumen anyar salaku ngembangkeun bahan kemasan anyar. Hal ieu dipaké pikeun nguji palapis aluminium di pilem panghalang, nu di sabudeureun ketebalan 35NM. palapis aluminium Ieu ngaronjatkeun harta panghalang pisan, sabab gas umum tur couldn gas aromatik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !