DRK153 crease & kaku Tester

Short Description:

modern mesin packaging-kacepetan dhuwur iku penting banget kanggo duwe creases ing Boards bener lan seragam, iki endi IDM crease lan kaku Tester rawuh ing. Ing Nilai saka kaku crease teknis penting ing lempitan blanks karton sak degdegan lan penutupan kasus. Apa iki dening tangan utawa kanthi cara mechanical. Recovery crease (spring bali) bisa kasil pasukan, kang molak karton di bangun utawa sabab nandheske kanggo Applied kanggo nutup, kang ngurangi eff sing ...


Detail produk

Tags Product

modern mesin packaging-kacepetan dhuwur iku penting banget kanggo duwe creases ing Boards bener lan seragam, iki endi IDM crease lan kaku Testerrawuh ing.
Ing Nilai saka kaku crease teknis penting ing lempitan blanks karton sak degdegan lan penutupan kasus.
Apa iki dening tangan utawa kanthi cara mechanical. Recovery crease (spring bali) bisa kasil pasukan, kang molak karton di bangun utawa sabab nandheske kanggo Applied kanggo nutup, kang nyuda efektifitas sing.
With the Crease and Stiffness Tester, the Crease recovery is determined by the decrease in resistance offered by creased board after it is folded 90


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !