DRK153 Crease & Stiffness tester

Pondok Description:

modern mesin bungkusan-speed tinggi ieu pohara penting pikeun boga creases dina papan bener jeung seragam, ieu téh di mana IDM Crease na Stiffness tester asalna di. Nilai stiffness crease nyaeta téhnisna penting dina tilepan of blanks karton dina mangsa cacakan maranéhanana sarta panutupanana. Naha ieu téh ku leungeun atanapi ku cara mékanis. The recovery crease (spring deui) bisa ngahasilkeun gaya nu distort nu karton erected atawa ngabalukarkeun stresses bisa dilarapkeun ka closures nu ngurangan eff maranéhna ...


jéntré produk

Tags produk

modern mesin bungkusan-speed tinggi ieu pohara penting pikeun boga creases dina papan bener jeung seragam, ieu téh di mana IDM Crease na Stiffness testerasalna di.
Nilai stiffness crease nyaeta téhnisna penting dina tilepan of blanks karton dina mangsa cacakan maranéhanana sarta panutupanana.
Naha ieu téh ku leungeun atanapi ku cara mékanis. The recovery crease (spring deui) bisa ngahasilkeun gaya nu distort nu karton erected atawa ngabalukarkeun stresses bisa dilarapkeun ka closures nu ngurangan efektivitas maranéhanana.
Jeung Crease na Stiffness tester, anu recovery Crease ditangtukeun ku panurunan dina lalawanan ditawarkeun ku dewan creased sanggeus eta narilep 90


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !