DRK153 браздата и вкочанетост тестер

Краток опис:

модерна високо-брзински машини за пакување, тоа е многу важно да имаат набори во одбори точни и униформа, ова е местото каде IDM браздата и вкочанетост тестер доаѓа во. Вредноста на браздата вкочанетост технички е важно во виткање на картон празни места за време на нивната ерекција и затворање. Дали ова е рачно или со механички средства. обновување браздата (пролет назад) може да резултира со сили, кои го нарушуваат подигната картон или причина нагласува да се примени на затворачи, со што се намалува нивната eff ...


детали за производот

Тагови производ

модерна високо-брзински машини за пакување, тоа е многу важно да имаат набори во одбори точни и униформа, ова е местото каде IDM браздата и вкочанетост тестердоаѓа во.
Вредноста на браздата вкочанетост технички е важно во виткање на картон празни места за време на нивната ерекција и затворање.
Дали ова е рачно или со механички средства. Обновување браздата (пролет назад) може да резултира со сили, кои го нарушуваат подигната картон или причина нагласува да се примени на затворачи, со што се намалува нивната ефикасност.
With the Crease and вкочанетост тестер, the Crease recovery is determined by the decrease in resistance offered by creased board after it is folded 90


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    WhatsApp Online Chat !