DRK153 Crease & ngurtësi Tester

Përshkrim i shkurtër:

makinave moderne me shpejtësi të lartë paketimit është shumë e rëndësishme që të ketë rrudha në bordet korrekt dhe uniform, ky është vendi ku IDM Crease dhe ngurtësi Tester vjen në. Vlera e ngurtësi rrudhë është teknikisht i rëndësishëm në palosjen e boshllëqet kartoni gjatë ereksionit të tyre dhe mbyllja. Nëse kjo është me dorë ose me mjete mekanike. Rrudhë shërim (pranverë përsëri) mund të rezultojë në forcat, të cilat shtrembërojnë kartoni ngritur ose shkaku thekson që do të zbatohen për mbylljet, të cilat ulin EFF e tyre ...


Detail Product

Produkt Tags

makinave moderne me shpejtësi të lartë paketimit është shumë e rëndësishme që të ketë rrudha në bordet korrekt dhe uniform, ky është vendi ku IDM Crease dhe ngurtësi Testervjen në.
Vlera e ngurtësi rrudhë është teknikisht i rëndësishëm në palosjen e boshllëqet kartoni gjatë ereksionit të tyre dhe mbyllja.
Nëse kjo është me dorë ose me mjete mekanike. Rrudhë shërim (pranverë përsëri) mund të rezultojë në forcat, të cilat shtrembërojnë kartoni ngritur ose shkaku thekson që do të zbatohen për mbylljet, të cilat ulin efektivitetin e tyre.
With the Crease and Stiffness Tester, the Crease recovery is determined by the decrease in resistance offered by creased board after it is folded 90


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !