DRK118A Single Angle Meter Gloss

Përshkrim i shkurtër:

Gloss Meter is used for measuring the surface glossiness of plastic, pottery, paper, ink, wooden furniture, ceramic, marble, printing ink, aluminum alloy and aluminum oxide etc. It is especially convenient for the field testing when there is no power.Product features A small volume; light weight; real laptop; energy saving and effectiveness. Product application Product parameter 1. Measuring head: single angle (more measuring heads can be added) 2


Detail Product

Produkt Tags

Gloss Meter është përdorur për matjen e glossiness sipërfaqen e plastike, qeramikë, letër, bojë, mobilje prej druri, qeramike, mermer, ngjyrë shtypje, aliazh alumini dhe oksid alumini, etj Kjo është veçanërisht i përshtatshëm për testimin në terren, kur nuk ka pushtet.
karakteristika të produktit
një vëllim të vogël; peshë e lehtë; laptop i vërtetë; kursimit të energjisë dhe efikasiteti.

Aplikimi i produktit

Parametri i produktit
1. Matja kreu: angle vetme (më shumë kokat matëse mund të shtohet)
2


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !