DRK118B Portable 20/60/85 Gloss Meter

Përshkrim i shkurtër:

DRK118B është një lloj i ri i saktësi të lartë kontrollor inteligjente, e cila është hulumtuar dhe zhvilluar sipas standardeve kombëtare, duke miratuar mekanike konceptin e projektimit dhe përpunimit mikrokoordinator teknika moderne. Product Features 1. Gjoba marrëveshjeve të projektimit pamjen me mekanikë trupit të njeriut, lejuar ju që të përdorni dobishëm. 2. ndërfaqe operativ kineze, operacioni është më i thjeshtë dhe i përshtatshëm. 3. tregon dhënave Gloss në të njëjtën kohë nga 3 kënde të ndryshme për të përmbushur nevojat e të dhënat tuaja në bazë të kon ...


Detail Product

Produkt Tags

DRK118B është një lloj i ri i saktësi të lartë kontrollor inteligjente, e cila është hulumtuar dhe zhvilluar sipas standardeve kombëtare, duke miratuar mekanike konceptin e projektimit dhe përpunimit mikrokoordinator teknika moderne.

karakteristika të produktit
1. Gjoba marrëveshjeve të projektimit pamjen me mekanikë trupit të njeriut, lejuar ju që të përdorni dobishëm.
2. ndërfaqe operativ kineze, operacioni është më i thjeshtë dhe i përshtatshëm.
3. tregon dhënave Gloss në të njëjtën kohë nga 3 kënde të ndryshme për të përmbushur nevojat e të dhënat tuaja nën kushtin e famë të ndryshme.
4. The latest Bluetooth and mobile memory card make your data exchange more convenient.
5. software special gloss mund të ju ndihmojë për analizën e të dhënave dhe prodhimit
Aplikimi i produktit
Gloss Meter është përdorur për matjen e glossiness sipërfaqen e veshjeve bojë, materiale dekoratë, materiale ndertimi, materiale plastike, bambu dhe produkteve të drurit, produktet qeramike, produkte lëkure, letër filmit , ngjyrë shtypje, mirëmbajtjen e makinave, i derdhur, dhe shumë fusha të tjera.

standardet teknike
It conforms to the standards of ISO2813


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !