DRK113E Tresna tester PC

Pondok Description:

DRK113E Tresna tester PC téh akurasi tinggi na alat calakan, dirancang nurutkeun standar relevan. Komponén canggih, kawin bagian jeung mikro-komputer anu logis terstruktur, pikeun mastikeun harta jeung instrumen appearance.The boga nguji parameter, nyaluyukeun, tampilan layar komputer, memori, fungsi percetakan. fitur produk 1


jéntré produk

Tags produk

DRK113E Tresna tester PC téh akurasi tinggi na alat calakan, dirancang nurutkeun standar relevan. Komponén canggih, kawin bagian jeung mikro-komputer anu logis terstruktur, pikeun mastikeun harta jeung instrumen appearance.The boga nguji parameter, nyaluyukeun, tampilan layar komputer, memori, fungsi percetakan.

Produk ciri
1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !