DRK101SA tensile Strength Tester

Short Description:

DRK101SA tensile Strength Tester punika jinis anyar saka instrument test cerdas karo dhuwur tliti, dirancang ngadopsi modern mechanical konsep desain lan Processing microcomputer teknologi. fitur produk layar biru gedhe, LCD tampilan data


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    DRK101SA tensile Strength Tester punika jinis anyar saka instrument test cerdas karo dhuwur tliti, dirancang ngadopsi modern mechanical konsep desain lan Processing microcomputer teknologi.

    Fitur produk
    layar biru gedhe, LCD tampilan data


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !