DRK101SA Tensile Kakuatan tester

Pondok Description:

DRK101SA Tensile Kakuatan tester mangrupakeun tipe anyar tina alat uji calakan kalayan precision tinggi, dirancang nganut modern mékanis konsép rarancang jeung ngolah microcomputer téhnologi. fitur produk layar biru badag, tampilan LCD data


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    DRK101SA Tensile Kakuatan tester mangrupakeun tipe anyar tina alat uji calakan kalayan precision tinggi, dirancang nganut modern mékanis konsép rarancang jeung ngolah microcomputer téhnologi.

    Fitur produk
    layar biru badag, tampilan LCD data


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !