DRK107A Paper kekandelan Tester

Short Description:

DRK107A Paper kekandelan Tester wis ahli Applied kanggo Testing kekandelan saka spesimen kertas. Product operasi featuresManual; Cilik lan cahya; trep kanggo tampilan move.Digital lan tampilan pitunjuk bisa milih; 0.001mm lan 0.01 akurasi bisa milih. applicationIt Product digunakake kanggo nyoba kekandelan saka conto bidang sheet, digunakake digunakake ing kertas, Papan lan industri materi sheet liyane. Technical standardsISO 534


Detail produk

Tags Product

DRK107A Paper kekandelan Tester wis ahli Applied kanggo Testing kekandelan saka spesimen kertas.

Product fitur
operasi Manual; Cilik lan cahya; trep kanggo mindhah.
Tampilan Digital lan tampilan pitunjuk bisa milih;
0.001mm lan 0.01 akurasi bisa milih.

Aplikasi Product
Kang digunakake kanggo nyoba kekandelan saka conto bidang sheet, digunakake digunakake ing kertas, Papan lan industri materi sheet liyane.

Standar Technical
ISO 534


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !