DRK107A Paper ketebalan tester

Pondok Description:

DRK107A Paper ketebalan tester ieu professionally dilarapkeun ka nguji ketebalan tina spésimén kertas. Produk operasi featuresManual; Leutik jeung lampu; merenah pikeun tampilan move.Digital jeung tampilan pointer bisa dipilih; 0.001mm sarta 0.01 akurasi bisa dipilih. applicationIt produk anu dipaké pikeun nguji ketebalan sampel pesawat lambar, loba dipaké dina kertas, dewan jeung industri bahan lambar lianna. Teknis standardsISO 534


jéntré produk

Tags produk

DRK107A Paper ketebalan tester ieu professionally dilarapkeun ka nguji ketebalan tina spésimén kertas.

Produk ciri
operasi Manual; Leutik jeung lampu; merenah pikeun mindahkeun.
Tampilan Digital jeung tampilan pointer bisa dipilih;
0.001mm sarta 0.01 akurasi bisa dipilih.

Aplikasi produk
Hal ieu dipaké pikeun nguji ketebalan sampel pesawat lambar, loba dipaké dina kertas, dewan jeung industri bahan lambar lianna.

Standar téknis
ISO 534


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !